RENESANSA ZA DUBROVNIK

Luksuzne nekretnine u  Dubrovniku.

MISIJA RENESANSE

Da bi je obnovili za budnoćnost, najprije treba

prekinuti devastiranu prošlost nekretnine. 

1500x1500 white logo.png

Renesansa d.o.o. djeluje od 2005. godine u području nekretnina. U vlasništvu ima Hotel Zagreb, dodatnu nekretninu na području Dubrovnika i tri nekretnine na Mljetu. U zakupu ima Vilu Aurora u Trstenom te zgradu u odmaralištu na Jakljanu. U Konavlima ima poljoprivredno zemljište te kuću u izgradnji.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

O svakoj nekretnini s kojom radimo brinemo i renoviramo je s velikim naglaskom na očuvanje tradicije i izvornih vrijednosti nekretnina. Želimo da od tih nekretnina, kroz suradnje i nova radna mjesta, svi imamo koristi.

VLASNIK

Vlasnik Renesanse je uspješan ruski poduzetnik Mikhail Shelkov. U Hrvatskoj djeluje više od deset godina. Godine 2016. proglašen je počasnim građaninom Mljeta za doprinos kvaliteti življenja lokalne zajednice. Većinski je dioničar društva VSMPO-AVISMA, najvećeg svjetskog proizvođača proizvoda od titana u zrakoplovnoj industriji.

Renesansa želi Dubrovniku i okolnim područjima donijeti svojevrsnu renesansu nekretnina. Na obalnim i otočnim područjima mnoge nekretnine su desetljećima ostale zapostavljene, što ih je devastiralo, a narušilo i sklad prirode koja ih okružuje. Gledamo u budućnost u kojoj je Dubrovnik mjesto luksuznih i autohtonih smještajnih kapaciteta.